Spar miljøet og mange penge. Køb genbrug

Danmarks største udvalg af nyere brugte professionelle bærbare, stationære og kontorpakker fra Lenovo, HP og Dell til ethvert formål. Med fuld garanti og prisgaranti til laveste priser på dagen.
Desuden refurbished iPads, iPhones og MacBooks, Docking Stations, skærme mv.

Oftest dag- til dag levering med GLS Erhverv. Priser fra ca. kr. 2.500 inkl. moms.

 

Bærbare og stationære pc’er leveres også klar-til-brug, opdaterede til d.d. med ren Windows 10 Pro inkl. bruger til Azure AD el. Microsoft konto samt apps- og cloud-tjenester efter ønske og firmapolitik. 2-3 hverdages levering m. GLS. Pris kr. 950 ekskl. moms og levering pr. enhed.

 

Betaling: 8 dg. netto til valide firmakunder.

Privatkunder betaler kontant ved bestilling. 

Modtag et uforpligtende tilbud pr. e-mail med dagens udvalg og priser.
Kontakt os pr. telefon, chat eller e-mail med dine ønsker og behov.

Med 3 af landets største refurbished IT grossister som leverandører sikres danmarks største udvalg af pc’er til ethvert formål samt iPads og iPhones til lavest mulige priser – med prisgaranti på dagen!
Udvalget i pc’er er altid de nyere dyre professionelle serier fra primært Lenovo, HP og Dell, der i kvalitet og holdbarhed langt overgår konsum pc’er.
De fleste pc’er kan opgraderes mht. RAM og SSD ved bestilling.
Prisniveauet er oftest ca. 50% af nypris og herunder, som er lig med stor værdi og lang holdbarhedfor pengene!

Udstyret stammer oftest fra leasingfirmaer eller store virksomheder i hele Europa.

Computere mv. klassificeres som henholdsvis “Grade A” – som nye med minimale brugsspor, “Grade B” – med mindre brugsspor og “Grade C” – med større brugsspor. Klassificeringen gælder kun “det ydre”. Udstyret fungerer 100% som nyt.
Batterikapacitet: For “Grade A” garanteres min. 70% , “Grade B” 50% og “Grade C” 30%. Nye batterier kan tilkøbes ved bestilling eller efterfølgende.

Alle enheder er industrielt og certificeret renset for data, rengjort/desinficeret, efterset, evt. komponenter udskiftet, nyt Windows10 Pro image lagt på og derefter klassificeret.

Garantien omfatter alle hardwarefejl, som evt. skulle være der ved modtagelsen og opstår inden for 12 måneder. Fakturadato er garantidato.
Udbedring af evt. hardwarefejl sker altid på leverandørens værksted i flg. nærmere aftale.

Ved at genbruge computere, der allerede er produceret, kan der spares enorme ressourcer. 80% af den energi en PC bruger i hele dens levetid, anvendes til at producere den. Dertil kommer de mange ressourcer, der bruges på udvinding af de metaller og materialer, der indgår i produktionen af en ny pc.
Faktisk anvendes over 450 kg. materialer og råstoffer til at fremstille en enkelt bærbar pc. Hertil store mængder rent vand og transport af materialer og færdige komponenter jorden rundt mange gange.
Genbrug af IT udstyr giver derfor stor mening.

Secured By miniOrange