Untitled 1Pimp din ældre bærbare med en ny SSD disk og oplev en verden til forskel, når det handler om hastighed.

Birchs tilbyder udskiftning til en ny SSD disk, hvortil vi kan tilbyde ”kloning” af den gamle harddisk’s indhold, så alt bevares.
Det anbefales dog at computeren forinden "fåen en tur" med af fjernelse af evt. ”malware”, overflødige programmer og andet snavs, så den virker optimalt. Den gamle harddisk må heller ikke være fysisk beskadiget.

En harddisk på en alm. konsum-bærbar pc har ofte en levetid på få år. Ikke sjældent 2 år eller mindre. Alt efter hvordan den bærbare behandles, den bærbares kvalitet og harddiskens kvalitet. Der er tale om en sliddel, som bremserne på din bil.

Bliver din bærbare langsom og lang tid om at starte, uden der er tale om malware eller andre indlysende årsager, er det på høje tid til at få sat en ny disk i, inden det går helt galt og du risikerer at miste dine data. Desværre oplever vi rigtig mange harddiske til bærbare som er så ødelagt, at der ikke kan læses data uden en egentlig datarecovery, der nemt kan være en kostbar omgang. Er du i tvivl, få det tjekket.

Benyt derfor lejligheden til at skifte til en SSD.

Priserne falder hele tiden på SSD’er og selvom de er lidt dyrere en mekaniske diske, er der ikke noget at betænke sig på.

Uanset hvad. Så husk backup af dine data!!

Du kan selvfølgelig også få sat en SSD i din stationæne pc og få glæde af den stærkt forøgede hastighed. Men i modsætning til en bærbar, er der intet batteri, der sikrer strømforsyningen og SSD'er følsomme i forhold til strømsvigt, specielt når der skrives til dem. Så man løber en risiko, med mindre man bruger har et UPS-batteri (Batteribackup i tilfælede af stømsvigt) sat imellem sin stationære pc og strømudtaget.

Priser fra kr. 1200 plus moms alt inklusive.

Ring 4113 0224 eller:

GÅ TIL VORES KONTAKTFORMULAR 

BIRCHS IT-Service 
Stengade 48D, 1. • 3000 • Helsingør
4113 0224     Skype
Af- og pålæsning tilladt fra kl. 24 - kl. 11

trustpilot