ct data recovery services slide 3Harddiske har en levetid og kan ikke tåle slag og stød. Derfor går de i stykker.

Når en harddisk er fysisk ødelagt, kan computeren ikke læse de lagrede data og har du ikke backup og samtidig vigtige data, har du et problem.

Vi redder data fra SATA, USB, PATA, SSD medier og NAS servere samt USB sticks og Menorykort. Vi rekonstruerer RAID.

Redning af data fra en ødelagt disk eller andet lagermedie er tidskrævende og kræver måske "Ren-rum", men altid speciel hard- og software og er almindeligvis ikke billigt.

Derfor tilbyder vi at undersøge dit ødelagte medie uden betaling.

Herefter får du et uforpligtende tilbud for genskabelse af dine data.

Lykkes det mod forventning IKKE at redde dine data, skal du heller ikke betale.

  • Gør det IKKE selv!

    Der er mange historier og dårlige videoer på youtube om hvordan du selv redder data fra din defekte harddisk. Der er ganske få af disse der fungerer, og det er typisk på meget simple fejl. At åbne en moderne disk uden for et clean room vil gøre dataredning meget dyere. Så hvis data betyder noget, er det ikke en vej vi vil anbefale. Få en pris på proffesional dataredning først - er data så ikke prisen værd kan du altid forsøge selv.
  • Gør det selv

    Hvis du er sikker på at din disk ikke fejler noget og du f.eks. er kommet til at slette eller formatere din disk, så findes der en del gode programmer du selv kan bruge for at redde data. Husk at du ALDRIG må installere programmerne på samme harddisk som skal undersøges. Programmet skal installeres på en anden computer, disken der skal undersøges til sluttes til den anden computer og undersøges så med programmet. Hdd Regenerator må du aldrig anvende - på en defekt eller svag disk vil programmet ødelægge data
  • Fysiske skader - tabt, væltet el. slidt op

    Hvis din disk har været tabt eller på anden vis udsat for fysisk påvirkning, så lad være med at tilslutte din disk gentagne gange, det risikerer at forværre skaden og umuliggøre data redning. Når en defekt harddisk repareres efter en fysisk skade, sker reparationen udelukkende med henblik på dataredning. Harddisken kan ikke efterfølgende genanvendes og bør destrueres når data er sikret.

Ring 4113 0224 eller:

GÅ TIL VORES KONTAKTFORMULAR 

BIRCHS IT-Service 
Stengade 48D, 1. • 3000 • Helsingør
4113 0224     Skype
Af- og pålæsning tilladt fra kl. 24 - kl. 11

trustpilot