server rack2Birchs "hoster" ikke selv hjemmesider på egne servere, men bruger landets mest pålidelige og fleksible hosting-løsninger med næsten ubegrænset serverplads, alle tænkelige features og udvidelser og hvor "nedetid" er et ukendt begreb.

Endvidere leverer vi som standard en daglig backupløsning for både html-delen og databasen, så der kan "rulles tilbage" i op til 30 dage.
Så uanset hvad der sker, kan vi altid genskabe en hjemmeside/webshop i løbet af 1/2 time, så du undgår nedetid.

Det er en kæmpe fordel, da hjemmesider og cms-systemer ret ofte bliver offer for hackere, der planter skadelig kode. God kvalitetsbackup er lige så vigtig for din hjemmeside og webshop, som for data alle endre steder.

Uden ekstra omkostninger tilbyder vi en uhørt stabil og stærk mailløsning til dit domæne. Mail ekspederes via et af landets eneste "Mailserver Cluster", som er flere sammenkoblede mailservere for størst mulig stabilitet.

I tæt samarbejde med vores hostingpartner igennem mange år tager vi os af supporten, hvis der mod forventning skulle opstå driftproblemer. Du skal altså kun henvende dig ét sted, som altid tager ansvar - også fordi der altid er en aktuel backup klar, hvis det værste sker.

Vi sørger selvfølgelig for indkøb og administration af dine domæner uden ekstra omkostninger.

Ønsker du en dedikeret server (VPS) til din webshop, kan vi levere til uhørt billige priser og kan tilbyde at stå for drift og vedligeholdelse.

Ring 4113 0224 eller:

GÅ TIL VORES KONTAKTFORMULAR 

]

BIRCHS IT-Service 
Stengade 48D, 1. • 3000 • Helsingør
4113 0224     Skype
Af- og pålæsning tilladt fra kl. 24 - kl. 11

trustpilot