vifte1Siden 1997 har BIRCHS.DK bygget utallige unikke hjemmesider og har altid betjent os af de til enhver tids nyeste teknologier. I dag skal den simpelthen være responsiv og mobilklar, ellers bliver den udelukket fra Googles søgeresulater. Bichs producerer i Joomla, Wordpress og Magento.

Vi garanterer din virksomhed en stilsikker, enkel og brugervenlig hjemmeside, der perfekt præsenterer, hvad din virksomhed står for. Det gør den på alle typer skærme og platforme. Din virksomhed kan selv vedligeholde og udbygge den, hvis det ønskes.

BIRCHS.DK bygger markante hjemmesider i højeste kvalitet fra de store komplekse virksomheds- eller foreningshjemmesider, internationale hjemmesider, webshops, kunst- og musiksider til de helt enkle virksomhedspræsentationer. Hjemmesiderne formidler altid budskaberne enkelt, klart og utvetydigt. Uanset på hvilket niveau kan hjemmesiderne altid udbygges med enhver tænkelig funktionalitet.

Et repræsentativt udvalg af nyere hjemmesider kan nævnes, ses og testes:

HappyJane Shop  Andersens Isolering  Camillas Haveservice  Støttekontaktgruppen   Gitte Olsen   Kaare Anlægsgartneri   Frode Gundorf

Læs mere om: Organisk søgemaskineoptimering (SEO) - Brug af sociale medier til din markedsføring - Om vores webhotelløsninger mv.

spacer

 • Om samarbejde og innovation

  innovation1At producere gode hjemmesider, der til stadighed kommunikerer skarpt og effektivt til dit firmas nuværende og fremtidige kunder, kan kun ske igennem et tæt samarbejde både i den forberedende face, i design- og produktionsperioden og forhåbentlig i lang tid efterfølgende, når siden er i luften og skal videreudvikles og vedligeholdes i et gensidigt og tillidsfuldt samarbejde.

  En grundig indsigt i virksomheden, dens produkter og målgrupper m.v. er derfor helt fundamental for et godt resultatet. Forberedelsen består af indledende interviews, virksomhedsbesøg, møder og ikke mindst egen research, som via videns-udveksling begge veje, helst skal føre til tillid og innovation. Vi skal jo gerne kunne tilføre hjemmesiden resultatet af både jeres og vores refleksioner på respektive ekspertiser.

  Heldigvis er både mail, telefon og Skype opfundet for at eliminere tid og sted mest muligt, når de nødvendige samtaler skal føres, så behovet for fysiske møder minimeres og geografiske grænser ophæves.

 • Priser og handelsbetingelser

  BIRCHS giver sjældent fastpristilbud på hjemmesider og webshops. Men vi vil meget gerne høre om dit budget eller give et uforpligtende prisoverslag på opgaven efter en god snak. Giv os et kald og vi finder en god løsning, der passer til dit firmas behov og økonomi. Priser på CMS hjemmesider begynder ved kr. 5000 plus moms.

  Opdateringer og udvidelser, hvad enten det angår hjemmeside eller sociale medier, afregnes pr. timeløn á kr. 740 plus moms, beregnet pr. påbegyndte kvarter.

  Udgifter til Hosting afregnes årligt forud.

  Med mindre andet på forhånd er aftalt, afregnes alle fakturaer med 8 dage netto kontant. BIRCHS forbeholder sig ret til at opkræve aconto betaling undervejs i større projekter.

  Vi ser frem til at høre om dit projekt. Det indledende møde er altid gratis.

 • Læs hvad vores kunder skriver om os

  Støtte og Kontaktgruppen  Indehaver Mads Cramer

  "Vi har kun pæne ord at sige om vores samarbejde med birchs og Claus igennem de sidste 10 år. Et par ord går igen. Hurtighed, at man kan altid regne med dig og ikke mindst få fat i dig, når det er nødvendigt. Derudover alsidighed og proffessionalisme. Det er vigtig for mig, at kunne sparre med dig om de mange udfordringer min virksomhed kontinuerligt får og nye projekter, som jeg har gang i. Ligeledes er du knivskarp til at få hjemmesider op at stå og holde gang i firmaets it-udstyr i en fand... fart. Super vigtigt i mit firmas meget travle hverdag". 

  Galaxy Energy Denmark   CEO Torben Vikner

  "Birch's har i tæt samarbejde med os produceret vor nye hjemmeside. Det vigtigste, set fra vort synspunkt i denne forbindelse er:

  • Anvendelse af kvalitetsprogrammer, som ikke spænder ben for fremtidige tiltag
  • Lydhør over for kundens ønsker, men samtidig kritisk - god pingpong!
  • Behageligt samarbejde, lynhurtig kommunikation og ekspedition
  • Klarer kontakten til eksterne leverandører
  • Ingen stave- eller grammatiske fejl
  • Googleoptimering funker

  Hjemmesiden er meget set og rost til skyerne - ikke mindst af fagfolk. Vi er stolte af den!"

  Andersens Isolering   Dir. Michael Andersen

  "BIRCHS har lavet flere hjemmesider for os, som er en meget væsentlig del af vores forretninger. Han sørger for vores eksponering på nettet, ordner vores it-udstyr, annonceringer og småtryksager. Et godt samarbejde igennem mange år. Mine bedste anbefalinger".

  Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Ring 4113 0224 eller: 

GÅ TIL VORES KONTAKTFORMULAR 

BIRCHS IT-Service 
Stengade 48D, 1. • 3000 • Helsingør
4113 0224     Skype
Af- og pålæsning tilladt fra kl. 24 - kl. 11

trustpilot